+32 53 810 384

Hoe goed is BTI nu eigenlijk?

Op BTI Studios kun je vertrouwen.

Eszter Pataricza<br>Manager of Media Services bij HBO

BTI Studios is een erg professionele en betrouwbare lokalisatiepartner. We werken al met hen sinds 2011.

Eszter Pataricza
Manager of Media Services bij HBO

Rhiannon Harries, COO bij Chello Zone

Chello Zone heeft zich de keuze voor BTI Studios als lokalisatiepartner nooit beklaagd. Op dit moment dubben en ondertitelen ze meer dan 20.000 uur aan beeldmateriaal in 24 talen voor ons. De dienstverlening die BTI Studios levert aan Chello Zone is uitstekend. Ze leveren altijd op tijd en ze benaderen onze workflow op een positieve manier door hun werkwijze aan onze noden aan te passen. Ik zou BTI Studios aanraden aan elke zender of elk mediabedrijf dat zijn beeldmateriaal wereldwijd wil aanbieden.

Rhiannon Harries, COO bij Chello Zone

Bob Kuijt <br> Promo, Graphics & Programme Traffic Manager, SBS

BTI Studios staat garant voor kwaliteit, een goede dienstverlening en een tijdige levering voor de ondertiteling, voice-over en ODS voor onze drie zenders.

Bob Kuijt
Promo, Graphics & Programme Traffic Manager, SBS

Gion Linder <br> Head of Subtitling bij SwissTXT

We hebben gekozen voor BTI Studios voor onze Franse, Italiaanse en Duitse ondertitels vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding. BTI doet er steeds alles aan om voor ons de beste oplossing te vinden en we hebben ons de samenwerking met BTI Studios nooit beklaagd.

Gion Linder
Head of Subtitling bij SwissTXT

Tania Vervaeke, Project Manager bij Medialaan

BTI Studios is een van onze voornaamste partners voor ondertiteling sinds 2009. Het bedrijf heeft een aantal troeven waaraan wij heel veel belang hechten: een ogenschijnlijk onuitputtelijk archief vol kwalitatieve ondertitels, vele contacten binnen hun sector en een enorm team van enthousiaste en vakbekwame inhouse ondertitelaars. BTI Studios had ons een goede dienstverlening en goede ondertiteling beloofd voor een zeer scherpe prijs en die belofte komen ze dagelijks na. Voor ons bij Medialaan is het belangrijk dat ondertitels op korte - soms zeer korte - termijn kunnen worden geleverd en van goede kwaliteit zijn. We willen niet dat er aan kwaliteit wordt ingeboet door de soms hoge tijdsdruk, maar met BTI Studios als partner kunnen we erop vertrouwen dat dat niet het geval is en dat maakt van ons een erg tevreden klant.

Tania Vervaeke, Project Manager bij Medialaan

Anneleen Gybels, Producer van De Ideale Wereld

In De Ideale Wereld bedanken we JULLIE! Want zonder jullie, hadden we geen ster binnengehaald. Dat we zo samen mogen verder doen en dan komen we zeker een stap dichter bij De Ideale Wereld.

Anneleen Gybels, Producer van De Ideale Wereld