+32 53 810 384

Ondertiteling

De Nederlandse en Belgische kantoren van BTI Studios leveren elk jaar ruim 15 miljoen ondertitels in het Nederlands en het Frans af, vertaald uit meer dan veertig brontalen. We staan voor u klaar, ongeacht de omvang van het project.

Een persoonlijke service

Ieder ondertitelingsproject is uniek. We zorgen ervoor dat iedere opdracht afgehandeld wordt door een vertaler van wie de interesses en de kennis overeenstemmen met de inhoud van uw project. Hiervoor kunnen we rekenen op een team van meer dan 80 ondertitelaars en eindredacteurs in vaste dienst, ondersteund door een honderdtal ervaren freelancers. Dankzij deze evenwichtige mix kunnen we de zeldzaamste talencombinaties aanbieden zonder de kwaliteitscontrole uit handen te hoeven geven. 

Onze kosteneffectieve en doelgerichte aanpak zorgt ervoor dat u het maximale uit uw budget haalt, zonder dat de kwaliteit van de ondertiteling daaronder lijdt.

Geen zender te groot, geen project te klein

BTI Studios is de grootste aanbieder van ondertiteling in Europa en geniet het vertrouwen van onder andere de grootste internationale zenders, filmstudio's en distributeurs ter wereld. Daarnaast behoren ook nationale en lokale tv-zenders en productiehuizen tot onze klanten.