+32 53 810 384

België

In 1999 deden twee challengers hun intrede: Broadcast Text Brussels in België en Broadcast Text Amsterdam in Nederland. Sinds 2006 vormen de twee kantoren een operationele eenheid en vandaag de dag is BTI Studios marktleider in beide landen.

BTI België maakt deel uit van de BTI Group sinds 1999. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst, ideaal gelegen, dicht bij de meeste van onze klanten in Brussel en vlak bij wervingspool Gent. Ons team in België is zeer ervaren, toegewijd en klantgericht. Veel van de werknemers werken al bij ons sinds het prille begin en groeiden mee met het bedrijf en haar klanten.

BTI Studios in België levert ondertiteling, liveondertiteling, ODS, last-minute ondertiteling on site, audiodescriptie en voice-overs. Ons klantenbestand varieert van cinema (eOne, Lumière), dvd en Blu-ray (Universal, Disney), SVOD (Film1, HBO, Netflix), VOD (Ziggo, Chello On Demand) tot televisiezenders (SBS, Fox, Discovery, Medialaan, Acht), om er maar een paar te noemen. BTI Studios België heeft intussen een ijzersterke reputatie opgebouwd wat betreft flexibele dienstverlening.

Aalst

Ninovesteenweg 198
9320 Aalst

T: +32 53 810 384
E: enquiries@btistudios.be